Åse (70) ble kvitt nattkramper etter 10 år!

Nattkramper er smertefulle sammentrekninger i leggmuskulaturen som vanligvis oppstår om natten. Det finnes mange råd om behandling, men ingen tiltak fremstår som spesielt nyttige. Leggkramper er en svært vanlig tilstand. Forekomsten øker med alder, og leggkramper forekommer hos nær halvparten av alle over 50 år. Det er ingen kjønnsforskjell. Blant de med nattlige leggkramper har omtrent 40 prosent kramper minst tre ganger per uke, mens fem til ti prosent rapporterer kramper hver natt. Foruten smerter så forstyrrer leggkrampene nattesøvnen. 

I Norge sliter i tillegg ca en tredel av voksne med en psykisk lidelse i løpet av et år. Det kan være stress og uro, og det kan utløses av ulike faktorer. Stress og angst er relatert til følelser, og det er reaksjoner som kan gi reaksjoner på kroppen som søvnløshet, irritabilitet og trøtthet.

Nå viser forskning at et nytt kosttilskudd kan løse disse utfordringene!

Kilde: NHI

Slik ble Åse (70) helt kvitt kampene

Tenk at jeg nå sover som en stein i 10 timer nesten hver natt, og ikke har jeg hatt en eneste krampe om natten etter jeg begynte med Ashwagandha Forte.

Jeg tenkte det kunne være tilfeldig, helt til jeg glemte å ta en tablett en kveld. Da fikk jeg kramper med en gang! Da var det ikke lenger noen tvil, dette fungerer. Så nå tør jeg ikke annet enn å la tablettene stå på nattbordet.

Jeg anbefaler det til alle jeg kjenner, og er ikke i tvil om at dette har endret hele min hverdag. Før kunne jeg ikke engang snu meg i sengen uten at krampene “tok meg”. Men nå trenger jeg ikke tenke på sovestillingen eller annet ved leggetid. Takk Ashwagandha Forte, nå kan jeg leve pensjonisttilværelsen til det fulle!

åse

Bli kvitt kramper og ubehag

National Library of Medicine i USA har nå utført en større forskning på ingrediensene i dette kosttilskuddet, og hvilke virkninger de kan ha på kramper i beina. Den første testen bestod av 2 grupper, der den ene gruppen inntok anbefalt inntak av ingrediensene hver dag, og den andre gruppen inntok placebo i 60 dager. Ingen visste hvilken gruppe de tilhørte.

Etter 60 dager viste resultatene interessante funn:

Testgruppen som hadde inntatt produktet hver dag i 60 dager, viste betydelig bedring sammenlignet med placebo-gruppen på kramper og ubehag i bena.

Det at ingrediensene har en positiv innvirkning på kramper er ikke ny forskning. Det som derimot overrasket forskerne var at samtlige i testgruppen i tillegg fikk bedre søvnkvalitet og generelt mindre plager med bena.

Konklusjonen av studiene er altså at kosttilskuddet gir langt flere positive helseeffekter enn først antatt.

Ikke fortsett med et liv med dårlig søvn grunnet hyppige nattkramper, når du ikke må. Vi feirer salgssuksessen og tusenvis av fornøyde kunder med å invitere deg til å prøve Ashwagandha Forte GRATIS i hele 30 dager.

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks

Kilder: