Større-bilde

Ashwagandha Forte utviklet og produsert i Norge

I tusenvis av år har Ashwagandha blitt brukt for å lindre stress og hjelpe til med avslapning. Stress og angst er følelsesmessige reaksjoner med generelle ringvirkninger, som søvnløshet, irritabilitet og tretthet, som kan påvirke livskvaliteten sterkt. Ashwagandha er et naturlig kosttilskudd som hjelper til med å mestre stressende situasjoner for å styrke kroppens motstand mot stress, noe som kan forbedre det generelle humøret.

Bidrar til en sunn hjertefunksjon

Mens nyere studier viser at bruken av Ashwagandha i atletisk ytelse og utvinning, viser en studie også at det er gunstig for å støtte kardiorespiratorisk ytelse og fysisk ytelse gjennom og at det bidrar til en god normal forbrenning ved topp intensiv trening.

Kan gi et bedre immunforsvar

Det finnes sterke indikatorer for at Ashwagandha Forte generelt vedlikeholder kroppens immunforsvar. Kombinasjonen av Vitamin B12, Vitamin D og Magnesium, sammen med roten til Ashwagandha-planten, utgjør en kombinasjon som dekker mangler som vi finner i manges kosthold.

Støtter hukommelse og kognitiv funksjon 

Ashwagandha har vist seg å vedlikeholde hukommelsen, støtte konsentrasjon, kognitive funksjoner, reaksjonsevne og evne til å behandle informasjon raskt, hos friske individer.

Forbedring av hukommelse og kognitiv funksjon svekkes i løpet av livet, nyere forskning viser at Ashwagandha kan være hjelpsomt for å vedlikeholde hukommelsen samt å støtte, konsentrasjon, oppmerksomhet og evnen til å behandle informasjon raskt. Prøvd Ashwagandha Forte gratis i 30 dager – bestill her.

Sunn muskelbygging og raskere restutisjon

Forskning har viser at Ashwagandha kan støtte din muskelvekst og gi økt styrke, samt bidra til raskere restitusjon etter trening. Forhøyede kortisolnivåer kan hemme kroppens evne til å bygge muskler. Studier antyder at Ashwagandhas evne til å senke kortisol nivået kan bidra til å øke muskelmasse og styrke hos friske voksne.

 

Helsefordelene med Ashwagandha Forte

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks