Forskere bekrefter revolusjonerende funn:

Spis dette hver dag og få kontroll på stress og bli kvitt NATTkramper!

Sliter du med bekymringer eller nattkramper?

Nattkramper er smertefulle sammentrekninger i leggmuskulaturen som vanligvis oppstår om natten. Det finnes mange råd om behandling, men ingen tiltak fremstår som spesielt nyttige. Leggkramper er en svært vanlig tilstand. Forekomsten øker med alder, og leggkramper forekommer hos nær halvparten av alle over 50 år. Det er ingen kjønnsforskjell. Blant de med nattlige leggkramper har omtrent 40 prosent kramper minst tre ganger per uke, mens fem til ti prosent rapporterer kramper hver natt. Foruten smerter så forstyrrer leggkrampene nattesøvnen. 

I Norge sliter i tillegg ca en tredel av voksne med en psykisk lidelse i løpet av et år. Det kan være stress og uro, og det kan utløses av ulike faktorer. Stress og angst er relatert til følelser, og det er reaksjoner som kan gi reaksjoner på kroppen som søvnløshet, irritabilitet og trøtthet.

Nå viser forskning at et nytt kosttilskudd kan løse disse utfordringene!

Kilde: Norsk Helseinformatikk

Ragnhild (76) fikk en helt ny og stressfri hverdag

– Tenk at det kunne være en så enkel løsning!

Ragnhild (76) år var så frustrert over lite søvn, at hun ikke visste hvor hun skulle gjøre av seg. Hun har nå opplevd at hun har fått hverdagen tilbake, etter hun begynte å spise dette hver dag.

– Jeg kunne være trøtt, men når jeg la meg var jeg lys våken igjen. Det var så frustrerende, og når jeg fant annonsen for dette kosttilskuddet på Facebook kl 3 på natta, tenkte jeg at jeg ikke hadde noe å tape på det. Jeg kan nå legge meg og sove som en stein til morgenen, det er helt utrolig!

Ragnhild liker å stelle i hagen og styre på kjøkkenet, men det har ikke vært så lett når energien ikke har vært til stede. Nå som hun har begynt å spise dette, kan hun igjen ta opp hobbyen, og nattesøvnen er ikke lenger noe tema.

Ragnhild ble stressfri
Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks