Brit Maria (64) er kvitt leggkramper og stress

Swollen-feet

Leggkramper øker med alderen

Leggkramper er smertefulle sammentrekninger i leggmuskulaturen som vanligvis oppstår om natten. Det finnes mange råd om behandling, men ingen tiltak fremstår som spesielt nyttige. Leggkramper er en svært vanlig tilstand. Forekomsten øker med alder, og leggkramper forekommer hos nær halvparten av alle over 50 år. Det er ingen kjønnsforskjell. Blant de med nattlige leggkramper har omtrent 40 prosent kramper minst tre ganger per uke, mens fem til ti prosent rapporterer kramper hver natt. Foruten smerter så forstyrrer leggkrampene nattesøvnen. 

Kilde: Norsk Helseinformatikk

 

Brit Maria (64) har fått tilbake hverdagen

Brit Maria (64) har hatt mye ubehag med leggkramper om natten og vært veldig stresset i hverdagen. 

Når hun kom over en annonse for Ashwagandha Forte tenkte hun at hun kunne gi det et forsøk. Det var likevel litt skeptisk at hun bestilte, da hun ikke var sikker på hvor god effekt disse kom til å ha på henne. 

-Jeg tar 1 tablett morgen og 1 tablett hver kveld, og har ikke hatt antydninger til kramper om natta lenger. Det er helt utrolig at disse tablettene kan gjøre at jeg har fått livet mitt tilbake! En ting er krampene, de er ille nok, men jeg har fått en innvendig ro jeg aldri tidligere har kjent på. Helt fantastisk! 

Brit Maria kan ikke huske sist hun hadde kramper i leggene, og anbefaler det til alle venner og kjente. 

Brit Maria

Du kan enkelt bli kvitt ubehaget

Det er mange som sliter med ubehag om natten i form av leggkramper og/eller uro. Vi får veldig mange tilbakemeldinger på at flere er kvitt leggkrampene. Mange sier de i tillegg endelig har fått tilbake energien, er mindre stresset og har fått mindre uro i kroppen.

Brit Maria (64) er glad i å lage mat og det har vært en del av gledene i hverdagen. Men med så mye våken tid om natten og med mye uro i kroppen ble det vanskelig å opprettholde matlagingen. Savnet etter en normal hverdag ble stort, og det ble mye frustrasjon og smerte om nettene. 

-Jeg gir aldri opp, og jeg hadde bestemt meg for å finne en løsning på nattkrampene. Dette ble rett og slett uholdbart i lengden. Det var tilfeldig at jeg kom over en annonse for Ashwagandha Forte, og jeg er ikke i tvil om at det har hjulpet meg å mestre hverdagen igjen. Ashwagandha Forte er noe for alle og enhver, ettersom det virker på så mange områder. Jeg kan gå god for Ashwagandha Forte!

Nå har du muligheten til å prøve Ashwagandha helt GRATIS!
Du kan bestille her.

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks