– Det er helt utrolig, etter 10 år er nattkrampene borte!

Ashwagandha ble redningen – endelig kan Åse (70) sove godt om natten igjen.

Nattkramper er smertefulle sammentrekninger i leggmuskulaturen som vanligvis oppstår om natten. Det finnes mange råd om behandling, men ingen tiltak fremstår som spesielt nyttige. Leggkramper er en svært vanlig tilstand. Forekomsten øker med alder, og leggkramper forekommer hos nær halvparten av alle over 50 år. Det er ingen kjønnsforskjell. Blant de med nattlige leggkramper har omtrent 40 prosent kramper minst tre ganger per uke, mens fem til ti prosent rapporterer kramper hver natt. Foruten smerter så forstyrrer leggkrampene nattesøvnen. 

I Norge sliter i tillegg ca en tredel av voksne med en psykisk lidelse i løpet av et år. Det kan være stress og uro, og det kan utløses av ulike faktorer. Stress og angst er relatert til følelser, og det er reaksjoner som kan gi reaksjoner på kroppen som søvnløshet, irritabilitet og trøtthet.

Nå viser forskning at et nytt kosttilskudd kan løse disse utfordringene!

Slik ble Åse (70) helt kvitt kampene

Etter 10 år med nattkramper og mangel på søvn hadde Åse (70) nesten gitt opp å bli kvitt disse.

Det var derfor med stor skepsis at hun bestilte Ashwagandha Forte. Etter å ha sett reklame for de Ashwagandha Forte på sosiale media tenkte hun at hun kunne bestille en prøvepakke. Det var tross alt en gratis prøvepakke.

Etter 1 tablett var jeg kvitt nattkrampene jeg har slitt med i 10 år!

Jeg tenkte det kunne være tilfeldig, helt til jeg glemte å ta en tablett en kveld. Da fikk jeg kramper med en gang! Da var det ikke lenger noen tvil, dette fungerer. Så nå tør jeg ikke annet enn å la tablettene stå på nattbordet.

åse

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ashwagandha Stress

Bli kvitt nattkrampene du også!

-Tenk at jeg hadde vært så skeptisk! Det hele var litt uvirkelig, og det er mange som ikke tror det er sant. Tenk at nattkrampene etter så mange år ga seg etter 1 tablett! Jeg sov i 10 timer, og våknet ikke av nattkrampene!

Jeg anbefaler det til alle jeg kjenner, og er ikke i tvil om at dette har endret hele min hverdag. Før kunne jeg ikke engang snu meg i sengen uten at krampene “tok meg”. Men nå trenger jeg ikke tenke på sovestillingen eller annet ved leggetid. Takk Ashwagandha Forte, nå kan jeg leve pensjonisttilværelsen til det fulle!

Nå kan du få din prøvepakke Ashwagandha Forte – bli kvitt nattkrampene i dag!

Bli kvitt nattkramper

Bedre helse

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks

Kilder: