Kvinne 50+: Dette hjelper på sexlysten!

Naturlig lyst - fordi alle kvinner fortjener å smile slik!

Har du mistet gnisten? Kjenner du at lysten på sex har sunket til et bunnivå? Du er ikke alene, og mange kvinner over 50 år kan kjenne seg igjen. Men fortvil ikke, du kan gjenopplive lysten med helt naturlige midler. Vi viser deg hva som kan bidra til å revitalisere sexlivet og hjelpe deg med å omfavne begjæret uten stress eller press.

Kvinner 50+ rammes hardest

Du føler at du burde, men har egentlig mest lyst til å sove. Eventuelt binge en serie på TV eller bare være i fred. Du har bare ikke lyst på sex. Kanskje er det til og med slik at du egentlig vil, men at kroppen ikke klarer å finne frem den samme evnen som tidligere.

Ifølge en studie publisert i JAMA Network Open i 2020, rapporterte nesten 40% av kvinnene i USA om seksuell dysfunksjon. Nedsatt lyst var det vanligste problemet. Dette stemmer godt med norske tall. Ifølge den norske helseundersøkelsen (HUNT) rapporterte nærmere 40% av kvinnene over 50 år om nedsatt lyst.

Andre undersøkelser antyder at så mange som to av tre kvinner opplever seksuell dysfunksjon som de selv anser som problematisk, på et eller annet tidspunkt i løpet av livet. Problemene opptrer gjerne i sammenheng med emosjonelle problemer og stress.

Det er vanlig at den seksuelle lysten avtar i overgangsalderen. Dette er en periode med betydelige hormonelle endringer for kvinner. Det at østrogennivået synker kan ha en direkte innvirkning på seksuell lyst. Mindre østrogen kan også føre til fysiske forandringer som tørrhet i skjeden og ubehag ved samleie, noe som igjen påvirker lysten. Du kan snu den trenden nå.

Signifikant bedre resultater på lyst og opphisselse

Disse små røde perlene, også kjent som Indisk ginseng, er en urt som har blitt brukt i Ayurveda, det tradisjonelle helsesystemet i India, i mange århundrer. Det er kjent for sine adaptogene egenskaper, det vil si evnen til å hjelpe kroppen å tilpasse seg stress.

Når det gjelder spesifikt bruk av av urten for å behandle seksuell dysfunksjon hos kvinner, har flere studier vist positive resultater. En dobbeltblind, randomisert, placebokontrollert studie publisert i BioMed Research International i 2015 fant at ekstrakt fra denne planten kan forbedre seksuell funksjon hos friske kvinner.

I denne studien rapporterte kvinner som tok den potente urten signifikant bedre resultater på flere områder av seksuell funksjon, inkludert lyst, opphisselse, smøring og tilfredsstillelse, sammenlignet med de som tok placebo.

En naturlig lystforsterker i perleform

Hva er det med de røde perlene som virker?

Ashwagandha Forte
Kom igjen- helt naturlig

Tradisjonelt har de røde perlene blitt brukt til å behandle seksuell dysfunksjon for både menn og kvinner i tusenvis av år. Urten har blitt brukt for å behandle impotens, for tidlig sædavgang, lav libido og infertilitet.

Så hva er det med denne mirakelurten som virker? Urten har adaptogene egenskaper, som kan hjelpe med å lindre stress og øke energi og utholdenhet. Dette er en ekstremt kraftfull plante, som også  kan ha en positiv innvirkning på kroppens hormonsystem.

Det er antatt at ashwagandha hjelper kroppen med å håndtere stress bedre ved å justere hormonene våre. Ved å redusere nivåene av stresshormonet kortisol, kan ashwagandha potensielt bidra til å forbedre humøret, øke energinivået og forbedre libido.

Hollywood-kvinnenes hotte hemmelighet

Noen av verdens vakreste og mest berømte kvinner sverger til Ashwagandha! De deler stadig sine erfaringer med mirakelurten i intervjuer, podcaster og på sosiale medier. 

Helsebevisste kjendiser er alltid på jakt etter naturlige måter å støtte kropp og sinn, for å takle den krevende hverdagen i showbiz. Ashwagandha har fanget oppmerksomheten til mange av disse stjernene, som tiltrekkes av urtens helsefordeler og den lange brukshistorien i ayurvedisk tradisjon. 

Når ashwagandha også er kjent for å «forbedre seksuell funksjon», kan dette være en god grunn til at noen av verdens hotteste kjendiser har inkorporert ashwagandha i sin daglige rutine.

Denne superurten har rett og slett blitt en favoritt i Hollywood. Ifølge Nutrition Business Journal (NBJ) økte salget av ashwagandha i USA med hele 50,4% i 2020.

Med stadig flere kjendiser som omfavner og promoterer ashwagandha, vokser fascinasjonen for denne kraftfulle planten og dens potensielle fordeler for helse og velvære.

Ashwagandha tar av i Hollywood

Kickstart sexlivet igjen!

Ta steget mot bedre helse og velvære med denne kraftfulle urten og oppdag hvorfor den har blitt en favoritt blant stjernene. Et aktivt sexliv er sunt for både kroppen din og forholdet ditt selv om du blir eldre. Seksuell nytelse gir deg en rekke helsefordeler. Ashwagandha Forte kan gi deg den kickstarten du trenger .

Ashwagandha Forte består av hovedingrediensen Ashwagandha, og de tre aktive ingredienser, vitamin B12, vitamin D og Magnesium. Dette optimaliserer produktets egenskaper, og gjør det særlig tilpasset nordiske forhold. Studier viser at planteekstrakt fra ashwagandha er et av de sterkeste naturmidlene som øker hjernens følelse av velvære og harmoni. Opplev de helsemessige fordelene fra krafturten ashwagandha du også. Bestill i dag og prøv Ashwagandha Forte gratis* i 30 dager!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks
Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks