Kvinne over 50? Slik får du tilbake den seksuelle lysten i hverdagen

Ashwagandha kan være redningen - endelig kan du få tilbake den seksuelle lysten.

1 av 3 kvinner har manglende seksuell lyst og funksjon

Tradisjonelt har man oppfattet kvinners seksuelle respons som ulike faser som alltid følger etter hverandre i en bestemt rekkefølge: først må det foreligge lyst på sex, så skapes seksuell tenning, vellysten stiger frem til orgasme og vellysten avtar så noe langsommere enn hos menn. Nyere forskning viser at et slikt strømlinjeformet mønster der fase følger etter fase langt fra alltid foreligger.

I en stor studie av kvinner mellom 18 og 59 år fant man at den vanligste seksuelle forstyrrelsen var liten eller manglende lyst på sex, noe som forelå hos cirka en av tre kvinner og som varierte lite med alder. Tilsvarende funn har man gjort i andre studier. Det er uklart hvor mange av disse kvinnene som rett og slett rapporterer lav eller manglende spontant oppstått seksuell lyst, men som opplever at lyst utløses under seksuell aktivitet og har god sex.

Slik kan du få tilbake lysten etter lang tid uten

Mange kvinner opplever det som diagnostiseres som seksuell dysfunksjon, med orgasmeproblemer og seksuelle vansker. Innen tradisjonell indisk medisin har ashwagandha blitt brukt som et naturlig middel for å beskytte kroppen mot stress, men også for å bevare seksuell funksjon.

I følgende forskningseksperiment ble det undersøkt hvorvidt ashwagandha-rot-ekstrakt (slik som i Ashwaghanda Forte) kan brukes for å bevare normal kvinnelig seksuell funksjon.

Ashwagandha

Dette gir en klar forbedring for voksne kvinner

Undersøkelser antyder at opptil to tredeler av kvinner opplever seksuell dysfunksjon som de selv anser som problematisk, på et eller annet tidspunkt i løpet av livet. Problemene opptrer gjerne i sammenheng med emosjonelle problemer og stress.

I den nevnte undersøkelsen ble ashwagandha brukt sammen med samtaleterapi, noe som reduserte stress, samtidig som ashwagandha-inntaket førte til en økning i målt mengde kjønnshormoner økte. 

Ikke fortsett med et liv uten lyst og seksuell funksjon når du ikke må. Nå inviterer vi deg til å prøve Ashwagandha Forte GRATIS i hele 30 dager. Prøvepakken er helt uforpliktende, og det er ingen forskuddsbetaling, bindingstid eller kjøpsforpliktelse. 

For at du trygt skal kunne vurdere produktet har du selvsagt også 14 dagers ubetinget reklamasjonsrett på første forsendelse.

Mer lyst

Bedre helse

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks