Hvorfor får vi nattkramper?

Nattkramper oppstår når en muskel eller muskelgruppe plutselig strammer seg voldsomt av seg selv. Dette kalles en muskelspasme. Du kan også få kramper i låret eller i foten, men det forekommer sjeldnere. Leggkramper er vanligst på kvelden og når du hviler.

Årsaken kan være så mye forskjellig, men faktorer som at du er 60 år eller eldre, har utført en hard treningsøkt, har ubalanse av enkelte salter og mineraler i kroppen eller har ubalanse i blodsirkulasjonen kan spille inn.

Hva er nattkramper?

Som regel er krampen lokalisert i leggene, men kan også oppstå i låret. Krampene er oftest ensidig. Krampen kommer brått på og ofte uten noen forvarsel. Den gir plutselige smerter samtidig som man kjenner – og noen ganger kan se, en muskelsammentrekning.

Vanligvis varer krampen i sekunder til minutter, den kan vare så lenge som 10 minutter. Når krampen stopper kan man i ettertid oppleve sårhet i den aktuelle muskelen eller muskelgruppen. Denne sårheten går som oftest fort over, men kan vare opptil 24 timer.

nattkramper 2 (1)

Hvordan vet jeg om det er nattkramper?

Leggkramper kommer ofte når du hviler, på kvelden og på nettene.

Vanlige symptomer på leggkramper er:

Leggkramper som kommer brått. Muskelsammentrekninger kan oppleves som en plutselig smerte i leggen og varer fra noen få sekunder til 10 minutter.

Leggkramper kommer ofte når du hviler, på kvelden og på nettene.

Vanlige symptomer på leggkramper er:

Hva kan du gjøre selv?​​

Leggkramper kan være plagsomt og forstyrre søvnen, men krampene går som regel bort av seg selv. Det er sjelden det ligger noe alvorlig bak.

Krampene kan lindres ved å gni/massere muskelen, eller ved å reise seg og belaste foten.

Mange har opplevd at nattkrampene forsvinner helt ved bruk av Ashwagandha Forte. Det er et kosttilskudd som har tatt av i Norge den seneste tiden, og det er ingen tvil om at mange har god effekt av dette kosttilskuddet. Mange har blitt kvitt nattkrampene helt fullstendig etter de startet på Ashwaganda Forte.

Les mer om våre fornøyd kunder her: Brit Maria er helt kvitt nattkrampene!

Brit Maria er helt kvitt nattkrampene

-Jeg tar 1 tablett morgen og 1 tablett hver kveld, og har ikke hatt antydninger til kramper om natta lenger. Det er helt utrolig at disse tablettene kan gjøre at jeg har fått livet mitt tilbake! En ting er krampene, de er ille nok, men jeg har fått en innvendig ro jeg aldri tidligere har kjent på. Helt fantastisk!

Brit Maria kan ikke huske sist hun hadde kramper i leggene, og anbefaler det til alle venner og kjente. 

Det er mange som sliter med ubehag om natten i form av leggkramper og/eller uro. Vi får veldig mange tilbakemeldinger på at flere er kvitt leggkrampene. Mange sier de i tillegg endelig har fått tilbake energien, er mindre stresset og har fått mindre uro i kroppen.

Brit Maria 1

Nå har du muligheten til å prøve Ashwagandha helt GRATIS!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks