Unngå hyppige toalettbesøk om natten

Vannlatningsplager er vanlig, og det er funnet at ca. 20% av befolkningen kan oppleve hyppig vannlating, noe hyppigere hos kvinner enn hos menn. Forekomsten øker med alderen. Det er heller ikke klare retningslinjer for når det er behov for behandling.

1. Hva kan årsakene være?

Normalt skal behov for tømning melde seg når urinblæren begynner å bli full, men dersom du opplever hyppigere vannlating skjer dette når blæren bare er delvis fylt. Hvorfor dette skjer, vet vi ikke. Det er lansert teorier om både kroppslige og psykiske årsaker.

2. Hva er unormalt mye vannlating?

Du kan oppleve at det brått innsettende og sterk vannlatingstrang og hyppig vannlating. Det kan dreie seg om oftest 8-10 eller flere tømninger i løpet av dagen og kanskje 1-2 toalettbesøk om natta.

Det kan også være vanlig at du ikke klarer å holde på vannet i forbindelse med trang til å løpe på do, og han eller hun rekker ikke tidsnok frem til toalettet.

3. Kan det påvirke livskvaliteten?

Hyppige toalettbesøk kan forringe livskvaliteten og det kan bli psykisk belastende. Mange unnlater å søke hjelp fordi de føler forlegenhet over sine plager, eller tror problemet ikke lar seg behandle. 

4. Finnes det noe som fungerer?

National Library of Medicine i USA har nå utført en større forskning på Ashwagandha og hvilke virkninger det kan ha på den urolige søvnen.

Det var 2 grupper der den ene halvparten placebo tabletter, og den andre halvdelen fikk 120 mg av Ashwagandha daglig i en periode på 6 uker.  De ble målt opp mot WHOQOL (World Health Organization Quality of Life-Bref scale). 

Etter de 6 ukene tok de en analyse av blodet, urinen og de vitale organene. 

Resultatet fra det gjennomførte studiet viste at 72% hadde forbedret søvnen. De som hadde inntatt placebo tabletter kunne rapportere om 29% bedring i den sammenhengende søvnen.

Vi kan derfor konstantere med at det er en stor forbedring i den sammenhengende søvnkvaliteten ved inntak av Ashwaganda. 

5. Er det trygt?

Dette kosttilskuddet har en trygg brukshistorie og lange tradisjoner som i dag støttes av kliniske studier. Kombinasjonen av hovedingrediensen, sammen med kjente vitaminer som Vitamin B12, Vitamin D, samt Magnesium gjør dette til et kosttilskudd som gir en forbedret hjernefunksjon og hukommelse. Det gir også en bedre søvn ved mindre hyppige toalettbesøk. 

I Asia har de brukt dette for å bevare den kognitive funksjonen i mer enn 3000 år, men i Norge har vi ikke fått øynene opp for dette kosttilskuddet før de siste årene. 

Få tilsendt din GRATIS prøvepakke nå!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks

Kilder: