Er du lei av vonde nattkramper?

Leggkramper er smertefulle sammentrekninger i leggmuskulaturen som vanligvis oppstår om natten. Det finnes mange råd om behandling, men ingen tiltak fremstår som spesielt nyttige. Leggkramper er en svært vanlig tilstand. Forekomsten øker med alder, og leggkramper forekommer hos nær halvparten av alle over 50 år. Det er ingen kjønnsforskjell. Blant de med nattlige leggkramper har omtrent 40 prosent kramper minst tre ganger per uke, mens fem til ti prosent rapporterer kramper hver natt. Foruten smerter så forstyrrer leggkrampene nattesøvnen. 

Kilde: Norsk Helseinformatikk

Forskning viser signifikante resultater

National Library of Medicine i USA har nå utført en større forskning på ingrediensene i Ashwagandha Forte og hvilke virkninger de kan ha på kramper i bena. Den første testen bestod av 2 grupper, der den ene gruppen inntok anbefalt inntak av ingrediensene hver dag, og den andre gruppen inntok placebo i 60 dager. Ingen visste hvilken gruppe de tilhørte.

Etter 60 dager viste resultatene interessante funn:

Testgruppen som hadde inntatt produktet hver dag i 60 dager, viste betydelig bedring sammenlignet med placebo gruppen på kramper og ubehag i bena.

Det at Ashawaghanda med magnesium har en positiv innvirkning på kramper er ikke noe nytt. Det som derimot overrasket forskerne var at samtlige i testgruppen i tillegg fikk bedre søvnkvalitet og mindre plager med bena.

Konklusjonen av studiene er altså at Ashwagandha gir langt flere positive helseeffekter enn først antatt.

Jeg hadde bestemt meg for å finne en løsning på nattkrampene. Dette ble rett og slett uholdbart i lengden. Jeg tar 1 tablett morgen og 1 tablett hver kveld, og har ikke antydninger til kramper om natta lenger. Det er helt utrolig at disse tablettene kan gjøre at jeg har fått livet mitt tilbake! En ting er krampene, de er ille nok, men jeg har fått en innvendig ro jeg aldri tidligere har kjent på. Helt fantastisk!

Bli kvitt kramper og ubehag

Ashwagandha har en trygg brukshistorie og lange tradisjoner som i dag støttes av kliniske studier. Kombinasjonen av Ashwagandha, Vitamin B12, Vitamin D, samt Magnesium gjør Ashwagandha Forte til et kosttilskudd som kan gi mindre kramper i ben og dermed også en bedre nattesøvn. 

Gir hele kroppen en positiv gevinst

Ashwagandha Forte inneholder mer enn kun et ekstrakt fra Ashwagandha-roten. I dette kosttilskuddet får du også Vitamin B12, Magnesium og Vitamin D. Disse bidrar sammen til bedre hukommelse, kognisjon, energi, forbrenning, nervesystem, benbygning og normal celledeling. I tradisjonell naturmedisin har Ashwagandha-roten blitt brukt i mange år. 

Jeg har brukt Ashwaganda Forte i et halvt år nå og merker god virkning. Jeg sover bedre, er mindre stresset og en smerte som jeg har hatt i høyre kne i flere år, er helt borte.

Få din prøvepakke GRATIS!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks

Kilder: