Maja (44) fikk en Aha-opplevelse i møte med kosttilskuddet

Maja

Nervøsitet og bekymring er følelser som mange mennesker kan kjenne på av og til. Nervøsitet kan være relatert til en kommende hendelse eller situasjon, mens bekymring ofte er en konstant tilstand. Disse følelsene kan føre til fysiske og mentale symptomer, som hjertebank, søvnløshet og negative tanker. Det er normalt å føle seg nervøs eller bekymret i stressende situasjoner, men for noen kan det utvikle seg til en tilstand som krever behandling.

Dersom dette vedvarer settes kroppen i det vi kaller for i beredskap og det blir vanskelig å klare å slappe av. Dette vil igjen kunne føre til spenninger, tretthet og uro.

A-ha opplevelsen kom overraskende

Maja (44) følte ofte på en indre uro, og slet med å klare å slappe av. Jobben kan sette henne i mange stressende situasjoner, og noen ganger kunne hun kjenne på at uroen kom snikende. 

-Jeg var frustrert over situasjonen og tenkte at noe måtte jo kunne hjelpe på bekymringen og stresset jeg opplevde. Som dramalærer på videregående skole er jeg vant til å være i kontakt med egne følelser, men likevel var det vanskelig å ha kontroll på bekymringene når de kom. 

Før kunne Maja oppleve at følelsene tok overhånd, men det opplever hun mer sjeldent etter hun begynte med Ashwagandha Forte.

-Det er faktisk som en A-ha opplevelse! Jeg kan puste lettere, og nå klarer jeg faktisk å slappe av. I tillegg merker jeg at fokuset mitt har endret seg. Nå er jeg ikke så opptatt av hva alle andre tenker og tror om meg, og bare det i seg selv er en “game changer” i livet mitt.

Maja

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ashwagandha Stress
Maja

Tenk at dette skulle endre min hverdag!

Maja forteller at hun har opplevd mye fysiske plager og at hun til tider har vært nervøs og bekymret. Det har igjen ført til at hun har sittet og grublet ofte, og da har naturlig nok uroen og bekymringene kommet snikende.

-Det er veldig vanskelig å klare å roe seg ned når kroppen hele tiden er i “høygir” grunnet bekymringer. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke så for meg de store forandringene  når jeg begynte å ta Ashwagandha Forte, men tenkte at jeg kan gi alltids gi det en sjanse. Jeg hadde aldri trodd at et kosttilskudd skulle klare å gi meg en lettere hverdag, men der tok jeg faktisk grundig feil. Jeg har også forsøkt å slutte med Ashwagandha Forte en periode og merket stor forskjell. Så det var ingen tvil om at dette fungerer!

Nå kan Maja oppleve at hun lettere takler utfordrende situasjoner, både på jobb og på hjemmebane.

-Jeg må også nevne at jeg opplever mye mindre humørsvingninger, og er generelt lettere til sinns. Mannen min har selv sett den gode effekten dette har hatt på meg, så nå har han også begynt på Ashwagandha Forte. Jeg anbefaler det til alle venner og familie, for dette er et kosttilskudd jeg går god for!

Fortsatt ikke helt overbevist? Prøv selv GRATIS

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks