SI FARVEL TIL PROBLEMER MED POTENSEN

Endelig kan du få potensen tilbake!

De fleste menn opplever en eller annen gang potensproblemer og dette er normalt. Ifølge en undersøkelse som RFSU har gjort, kan potensproblemer føre til lav selvfølelse, nedstemthet og usikkerhet i parforholdet. Hos menn i alderen 35–50 år har omtrent 11 prosent potensproblemer. I gruppen over 51 år gjelder det så mange som hver fjerde mann. Det betyr at ca. 290 000 norske menn har problemer med ereksjonen.

Noen menn kan ikke få potens i det hele tatt, mens andre kan få potens, men den varer ikke lenge nok, eller penis er ikke stiv nok til å ha tilfredsstillende samleie. Hos noen kan problemet komme og gå.

Ereksjonsproblemer

Ulike årsaker til problemet

  • Lave testosteronnivåer som kan føre til redusert lyst
  • Redusert blodstrøm til penis 
  • Nevrologiske plager
  • Endokrine plager
  • Psykologiske årsaker
  • Operasjon i underlivet eller strålebehandling
  • Bivirkninger av visse legemidler
 

Det er viktig å forstå forskjellen mellom ulike typer potensproblemer. En annen årsak til potensproblemer kan være lave nivåer av testosteron i blodet noe som kan svekke både lysten og potensevnen.

Helt naturlig og ufarlig for kroppen

Ashwagandha har vist en effekt når det kommer til vedlikehold av normal fruktbarhet og seksuell funksjon. Studier ser gjerne på for skjellige aspekter av seksuell funksjon og fruktbarhet, som senking av stress i forbindelse med erektil funksjon, mengde av aktive sædceller, lubrikasjon, og liknende.

Planten er effektiv på flere områder. Den hjelper med å vedlikeholde konsentrasjonsevnen og sinnsroen, noe som for mange også kan være hjelpsomt for seksuell prestasjon. Dertil påvirker plantens virkestoffer også kroppens stoffskifte.

Studier dokumenterer den gode effekten

Det er blitt gjennomført begynnende studier, som et 90-dagers pilotprosjekt, ved fem klinikker for ufruktbarhet, i Mumbai, India. Studien involverte 46 mannlige pasienter, i alderen 22 til 40 år, som alle hadde diagnosen oligospermia (-sædmengde mindre enn 20 millioner per milliliter sæd). -Alle mennene hadde hatt regelmessige samleier med en frisk partner, uten noen tegn på kvinnelig ufruktbarhet.

Som del av eksperimentet fikk et tilfeldig utvalg av halvparten av pasientene ashwagandha-rotekstrakt, med en dose på 225 mg, tre ganger daglig.

Den andre halvparten fikk et plasebo tre ganger per dag, og fungerte slik som et kontrollutvalg.

Som et resultat kan vi blant annet se mer normalt aktive sædceller.

På slutten av den 90 dager lange behandlingen hadde pasientene som fikk ashwagandha-ekstrakt en:

167 % økning i sædantall

53 % økning i sædvolum

57 % økning i sædbevegelse

17 % økning av testosteronnivå

Alle forbedringer i tilstanden var statisk signifikante, sammenlignet med med minimale variasjoner i placebo gruppen. Når det kommer til den personlige oppfatningen av pasientene, meldte 70% at de anså behandlingen som fremragende, mens 12% i placebo gruppen mente det samme. Forskerne konkluderte med at: “Resultatet av forsøket gir bevis for tryggheten og hensiktsmessigheten, så vel som toleransen av en behandling med Ashwagandha-rotekstrakt”. 

Positiv effekt på mannlig fruktbarhet

Magnesium sin rolle, når det kommer til fertilitet, er etablert når det kommer til eggstokkenes funksjon, men det er fornuftig å anta at mineralet spiller en liknende rolle for mannens fertilitet. Et av de mikroskopiske bidragene fra dette livsviktige og helsebevarende mineralet, er at det styrker celleveggene. Det er en viktig byggestein for proteinsyntese og celledeling. Derfor bidrar det også til muskelbygging og raskere restitusjon, samt utholdenhet.

Vitamin B 12 har vist seg å være et viktig stoff for sædcelleproduksjon, samtidig som vitaminet spiller mange andre viktige roller i kroppen. Det bidrar til produksjon av røde blodceller, støtter stoffskiftet i cellene, og delingen av arvestoffet. Mangel på vitamin B 12 settes i sammenheng med nedsatt sædkvalitet, så vel som erektil dysfunksjon, og opptreden mangel på vitamin B 12 er relativt vanlig (i rundt 25 % av befolkningen), gjerne som følge av mye bearbeidet og rask mat i kostholdet. Regelmessig inntak av vitamin B 12 øker sædmengden og sædkvaliteten, og gir samtidig mer energi i hverdagen.

Vitamin D spiller også en avgjørende rolle i celledelingsprosessen. Det bidrar samtidig til opptak av mineralene, kalsium og fosfor, noe som i første omgang settes i sammenheng med benvev og tenner. -Men dette påvirker også sædcellene. I studien som omfattet 300 fruktbare menn, så man en klar sammenheng mellom andelen bevegelige sædceller og hvor mye vitamin D mennene hadde i blodet.

For oss betyr dette at Ashwagandha Forte samlet har en bedre effekt for mannlig fertilitet enn, Ashwaganha alene, selv om denne legeurten alene også viser imponerende resultater, både i moderne forskning så vel som i den tradisjonelle naturmedisinen.

Ereksjonsplager

Et trygt og effektivt middel for økt fruktbarhet

Ashwaganda kan hjelpe par med å vedlikeholde seksuell funksjon og støtter helsen til reproduksjonsorganene.

Dette her skapt en etterspørsel etter kosttilskudd som har vist seg som trygge og virkningsfulle. Bruken av Ashwagandha har tatt til, siden rotekstraktet fra planten dertil også har vist seg å ha en positiv effekt på takling av stress og på mental ro, i tillegg til at det ser ut til å være en direkte bevarende effekt på fruktbarheten.

Ikke fortsett med et samliv uten lyst og seksuell funksjon når du ikke må. Nå inviterer vi deg til å prøve Ashwagandha Forte GRATIS i hele 30 dager. Prøvepakken er helt uforpliktende, og det er ingen forskuddsbetaling, bindingstid eller kjøpsforpliktelse. 

For at du trygt skal kunne vurdere produktet har du selvsagt også 14 dagers ubetinget reklamasjonsrett på første forsendelse.

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks
Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks