Nå kan du slippe ubehaget om natten!

Vannlating

Nå kan du også få kontroll over kroppen hver natt!

Mange opplever hyppige toalettbesøk

Hyppige toalettbesøk er et vanlig problem. Det er funnet at ca. 20% av befolkningen kan oppleve slike plager, noe hyppigere hos kvinner enn hos menn. Forekomsten øker med alderen . Vannlatningsplager er mer vanlig enn man tror. Det er heller ikke klare retningslinjer for når det er behov for behandling.

Det dominerende problemet er brått innsettende og sterk vannlatingstrang og hyppig vannlating. Det kan dreier seg om oftest 8-10 eller flere tømninger i løpet av dagen og kanskje 1-2 toalettbesøk om natta. 

Hyppige toalettbesøk er en tilstand som kan forringe livskvaliteten og blir psykisk belastende. Mange unnlater å søke lege fordi de føler forlegenhet over sine plager.

Kilde: NHI

Einar Reitan har fått en ny hverdag

Jeg er superfornøyd med å bruke Ashwagandha Forte! Har nå for et par dager siden startet på pakke 2 (eller kanskje 3) av den fantastiske urten Ashwagandha.

– Det skjer oftere og oftere at jeg sover hele natten uten å våkne, jeg opplever en
klar bedring i søvnkvalitet. Nå våkner jeg ofte klar og uthvilt før klokken ringer om morgenen og det å kunne slippe å må opp på toalettet om natten er helt fantastisk.
Med bedre netter blir dagene uten tvil bedre også. Jeg er takknemlig for kunne ta Ashwagandha Forte hver dag.

Einar-Bjorn-2-p8p2cup8g6vtsgqggwgue9r6qe64mcu3huxvc14bdsEinar-Bjorn-2-p8p2cup8g6vtsgqggwgue9r6qe64mcu3huxvc14bds
Blære

Forskning viser signifikante resultater

National Library of Medicine i USA har nå utført en større forskning på Ashwagandha og hvilke virkninger det kan ha på den urolige søvnen.

Det var 2 grupper der den ene halvparten placebo tabletter, og den andre halvdelen fikk 120 mg av Ashwagandha daglig i en periode på 6 uker.  De ble målt opp mot WHOQOL (World Health Organization Quality of Life-Bref scale). 

Etter de 6 ukene tok de en analyse av blodet, urinen og de vitale organene. 

Resultatet fra det gjennomførte studiet viste at 72% hadde forbedret søvnen. De som hadde inntatt placebo tabletter kunne rapportere om 29% bedring i den sammenhengende søvnen.

Vi kan derfor konstantere med at det er en stor forbedring i den sammenhengende søvnkvaliteten ved inntak av Ashwaganda. 

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks