SPIS DETTE HVER DAG OG BLI KVITT NATTKRAMPENE

Sliter du med nattkramper?

Nattkramper er smertefulle sammentrekninger i leggmuskulaturen, som varer fra sekunder til flere minutter. Nattkramper oppstår når en muskel eller en muskelgruppe plutselig strammer seg voldsomt, en såkalt muskelspasme. Nattkramper forekommer ofte når du hviler, på kvelden og på nettene. Det finnes mange råd om behandling, men ingen tiltak fremstår som spesielt nyttige.

Forekomsten øker med alderen

Halvparten av alle over 50 år sliter med leggkramper, og forekomsten øker med alderen. Omtrent 40 prosent av de med nattkramper opplever kramper minst tre ganger per uke, mens fem til ti prosent rapporterer kramper hver natt. Det er uavhengig kjønn. Nattkramper kommer brått, man kjenner en plutselig smerte og kan enkelte ganger se muskelsammentrekningen. Nattkrampene kan forårsake en sårhet i den aktuelle muskelen eller muskelgruppen – og kan vedvare opptil 24 timer.

Forskning viser signifikante resultater

National Library of Medicine i USA har nå utført en større forskning på ingrediensene i dette kosttilskuddet, og hvilke virkninger de kan ha på kramper i beina. Den første testen bestod av 2 grupper, der den ene gruppen inntok anbefalt inntak av ingrediensene hver dag, og den andre gruppen inntok placebo i 60 dager. Ingen visste hvilken gruppe de tilhørte.

Etter 60 dager viste resultatene interessante funn:

Testgruppen som hadde inntatt produktet hver dag i 60 dager, viste betydelig bedring sammenlignet med placebo-gruppen på kramper og ubehag i bena.

Det at ingrediensene har en positiv innvirkning på kramper er ikke ny forskning. Det som derimot overrasket forskerne var at samtlige i testgruppen i tillegg fikk bedre søvnkvalitet og generelt mindre plager med bena.

Konklusjonen av studiene er altså at kosttilskuddet gir langt flere positive helseeffekter enn først antatt.

Slik kommer du deg ut av den negative søvn-sirkelen

Nattkramper kan redusere søvnkvaliteten. Søvn er et nødvendig behov for kroppen, for at man skal føle seg uthvilt, samtidig som det foregår viktige prosesser over natten. Søvnkvaliteten har påvirkning på vår energibalanse, intellektuell funksjon, humør, konsentrasjon og på et molekylært nivå. Dette tilsier at god søvnkvalitet vil bidra til psykisk velvære. Ekstrakt fra ashwagandha-roten har innen tradisjonell bruk blitt brukt som et støttende middel for perioder preget av depresjoner og stress. Det er først de siste årene at forskerne har oppdaget at det også kan hjelpe deg med å bli kvitt hyppige toalettbesøk om natten.

nattkrampe - spiral

Kvitt deg med nattkramper og hyppige toalettbesøk, og øk muligheten for bedre søvnkvalitet.

Åse (70) ble kvitt nattkramper etter 10 år

Etter 10 år med nattkramper og mangel på søvn hadde Åse (70) nesten gitt opp å bli kvitt disse.

Det var derfor med stor skepsis at hun bestilte Ashwagandha Forte. Etter å ha sett reklame for Ashwagandha Forte på sosiale medier tenkte hun at hun kunne bestille en prøvepakke. Det var tross alt en gratis prøvepakke.

Tenk at jeg hadde vært så skeptisk! Etter 1 tablett var jeg kvitt nattkrampene jeg har slitt med i 10 år. Det hele var litt uvirkelig, og det er mange som ikke tror det er sant. Tenk at nattkrampene etter så mange år ga seg etter 1 tablett! 

Nå sover jeg som en stein i 10 timer nesten hver natt, og ikke har jeg hatt en eneste krampe om natten etter jeg begynte med Ashwagandha Forte.

Jeg tenkte det kunne være tilfeldig, helt til jeg glemte å ta en tablett en kveld. Da fikk jeg kramper med en gang! Da var det ikke lenger noen tvil, dette fungerer. Så nå tør jeg ikke annet enn å la tablettene stå på nattbordet.

Jeg anbefaler det til alle jeg kjenner, og er ikke i tvil om at dette har endret hele min hverdag. Før kunne jeg ikke engang snu meg i sengen uten at krampene “tok meg”. Men nå trenger jeg ikke tenke på sovestillingen eller annet ved leggetid. Takk Ashwagandha Forte, nå kan jeg leve pensjonisttilværelsen til det fulle!

Åse (70)

Brit Maria (64) har fått tilbake hverdagen

Brit Maria (64) har hatt mye ubehag med leggkramper om natten og vært veldig stresset i hverdagen.

Når hun kom over en annonse for Ashwagandha Forte tenkte hun at hun kunne gi det et forsøk. Det var likevel litt skeptisk at hun bestilte, da hun ikke var sikker på hvor god effekt disse kom til å ha på henne.

Jeg hadde bestemt meg for å finne en løsning på nattkrampene. Dette ble rett og slett uholdbart i lengden. Det var tilfeldig at jeg kom over en annonse for Ashwagandha Forte, og jeg er ikke i tvil om at det har hjulpet meg å mestre hverdagen igjen. Jeg tar 1 tablett morgen og 1 tablett hver kveld, og har ikke hatt antydninger til kramper om natta lenger. Det er helt utrolig at disse tablettene kan gjøre at jeg har fått livet mitt tilbake! En ting er krampene, de er ille nok, men jeg har fått en innvendig ro jeg aldri tidligere har kjent på. Helt fantastisk! Ashwagandha Forte er noe for alle og enhver, ettersom det virker på så mange områder. Jeg kan gå god for Ashwagandha Forte!

Brit Maria kan ikke huske sist hun hadde kramper i leggene, og anbefaler det til alle venner og kjente.

Brit Maria 1

En positiv gevinst for hele kroppen

Ashwagandha Forte inneholder mer enn kun et ekstrakt fra Ashwagandha-roten. I dette kosttilskuddet får du også Vitamin B12, Magnesium og Vitamin D. Disse bidrar sammen til mindre nattkramper, færre toalettbesøk og bedre søvnkvalitet. I tradisjonell naturmedisin har Ashwagandha-roten blitt brukt i mange år. 

Ikke fortsett med et liv med nattkramper når det finnes en enkel løsning. Vi feirer salgssuksessen og tusenvis av fornøyde kunder med å invitere deg til å prøve Ashwagandha Forte GRATIS i 30 dager. 

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks