NYHET! Dette hjelper deg mot stress og utmattelse

Nyhet-mot-stress

Hektisk hverdag med mye å tenke på? Du er ikke alene om å kjenne på stresset. Så mye som 1 av 3 opplever stress hver dag.

I Norge sliter ca. en tredel av voksne med en psykisk lidelse i løpet av et år. Det kan være stress og uro, og det kan utløses av ulike faktorer. Stress og angst er relatert til følelser, og det er reaksjoner som kan gi reaksjoner på kroppen som søvnløshet, irritabilitet og trøtthet.

Ashwagandha Forte Mot Stress kan være nettopp hjelpen du trenger. Med vitenskapelig bevist helseeffekt og kliniske studier som bekrefter vitenskapen, har Ashwagandha Forte vært løsningen for mange. Ashwagandha kan blant annet:

– Bidra til avspenning
– Bidra til mindre stress og angst
– Forbedre kroppens motstandsdyktighet mot stress

Visste du at...

I Asia har de brukt Ashwagandha mot stress, angst og avspenning i 3000 år. De siste årene har Ashwagandha blitt blant de mest populære produktene mot stress og uro.

Ashwagandha Forte inneholder mer enn kun et ekstrakt fra Ashwagandha-roten. I dette kosttilskuddet får du også energivitaminet Vitamin B12, som i tillegg til å roe ned nerver og stress, bidrar til mer energi!

Nyhet-mot-stress

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ashwagandha Stress

Slik kan du bli stressfri, slik Vigdis (74) fikk oppleve

Vigdis er ei aktiv dame, som er glad i naturen. Hun har hatt et stressende liv som sykepleier og ønsker nå å nyte livet som pensjonist.

– Jeg ser ingen grunn til at vi skal behøve å stresse rundt når det finnes et kosttilskudd som gjør at det kan minske stress og uro. Jeg merket umiddelbart at jeg hadde mindre uro i kroppen, og jeg klarer å stresse ned på en måte jeg ikke klarte tidligere.

Ikke fortsett med et liv med stress og uro når det kan finnes en enkel løsning. Prøv Ashwagandha gratis i 30 dager i dag.

Ashwagandha bidrar bl.a. til:
– Mindre stress og angst
– Bedre hukommelse
– Normal kognitiv funksjon

Vit B12 og Vit D bidrar bl.a. til:
– Mer energi og overskudd

Magnesium bidrar bl.a. til:
– Normal celledeling og bedre benbygning

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks