Slik blir du kvitt leggkramper, en gang for alle!

Over halvparten av alle nordmenn sliter med leggkramper etter fylte 50 år. 

Stadig flere nordmenn bruker dette supertilskuddet. Det er bevist at ingrediensene gir store helsegevinster. Ashwagnahda Forte er nå enda bedre, og kundene river produktene av hyllene. Det er tilsatt magnesium, som blant annet bidrar til mindre leggkramper og nattkramper!

Halvparten av alle over 50 år sliter med leggkramper

leg painLeggkramper er smertefulle sammentrekninger i leggmuskulaturen som vanligvis oppstår om natten. Det finnes mange råd om behandling, men ingen tiltak fremstår som spesielt nyttige. Leggkramper er en svært vanlig tilstand. Forekomsten øker med alder, og leggkramper forekommer hos nær halvparten av alle over 50 år. Det er ingen kjønnsforskjell. Blant de med nattlige leggkramper har omtrent 40 prosent kramper minst tre ganger per uke, mens fem til ti prosent rapporterer kramper hver natt. Foruten smerter så forstyrrer leggkrampene nattesøvnen.

Kilde: Norsk Helseinformatikk

Forskning viser signifikante resultater

Free Gratis arkivbilde med analyse, anonym, ansiktsløs Stock PhotoNational Library of Medicine i USA har nå utført en større forskning på ingrediensene i Ashwagandha Forte og hvilke virkninger de kan ha på kramper i bena. Den første testen bestod av 2 grupper, der den ene gruppen inntok anbefalt inntak av ingrediensene hver dag, og den andre gruppen inntok placebo i 60 dager. Ingen visste hvilken gruppe de tilhørte.

Etter 60 dager viste resultatene interessante funn:

Testgruppen som hadde inntatt produktet hver dag i 60 dager, viste betydelig bedring sammenlignet med placebo gruppen på kramper og ubehag i bena.

Det at Ashawaghanda med magnesium har en positiv innvirkning på kramper er ikke noe nytt. Det som derimot overrasket forskerne var at samtlige i testgruppen i tillegg fikk bedre søvnkvalitet og mindre plager med bena.

Konklusjonen av studiene er altså at Ashwagandha gir langt flere positive helseeffekter enn først antatt.

Bli kvitt kramper og ubehag

Ashwagandha har en trygg brukshistorie og lange tradisjoner som i dag støttes av kliniske studier. Kombinasjonen av Ashwagandha, Vitamin B12, Vitamin D, samt Magnesium gjør Ashwagandha Forte til et kosttilskudd som kan gi mindre kramper i ben og dermed også en bedre nattesøvn. 

– Jeg har brukt Ashwaganda Forte i et halvt år nå og merker god virkning. Jeg sover bedre, er mindre stresset og en smerte som jeg har hatt i høyre kne i flere år, er helt borte.

Dette forteller Therese Aasvik fra Oslo etter å ha brukt Ashwagandha Forte i noen få måneder.

Ikke fortsett med et liv med urolige og vonde ben når det kan finnes en enkel løsning. Prøv Ashwagandha gratis i 30 dager i dag.

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks