invitasjon
improves-man2

Forbedrer :

Søvn, humør og kognitiv funksjon

Øker:

Energi, styrke og utholdenhet

Reduces-woman2 (1)

Reduserer:

Stress, tretthet og utmattelse

Einar

"Det skjer oftere og oftere at jeg sover hele natten uten å våkne, jeg opplever en klar bedring i søvnkvalitet. Nå våkner jeg ofte klar og uthvilt før klokken ringer om morgenen og det å kunne slippe å må opp på toalettet om natten er helt fantastisk. Med bedre netter blir dagene uten tvil bedre også. Jeg er takknemlig for kunne ta Ashwagandha Forte hver dag".

Vigdis

Jeg har forsøkt det meste for å kvitte meg med det evige tankekjøret som ga meg mye stress og uro. Etter å ha blitt pensjonert så trodde jeg at jeg skulle klare å senke skuldrene, men uroen og stresset var der. Det var først etter å ha begynt på Ashwagandha Forte at jeg merket at jeg stresser mindre, og jeg er mye mindre bekymret. Jeg har også fått langt bedre søvnkvalitet, nettopp som følge av at uroen ikke er til stede. "

Åse

"Tenk at jeg hadde vært så skeptisk! Etter 1 tablett var jeg kvitt nattkrampene jeg har slitt med i 10 år. Det hele var litt uvirkelig, og det er mange som ikke tror det er sant. Tenk at nattkrampene etter så mange år ga seg etter 1 tablett! Jeg sov i 10 timer, og våknet ikke av nattkrampene!"

Vibeke

Vibeke

"Jeg merker det med en gang hvis jeg har glemt å ta Ashwagandha Forte. Når jeg husker å ta det, gir det meg umiddelbart ro i kroppen, og det er som å skru på en bryter med godt humør! Jeg får høre av venner at det er uvant å se meg så stressfri. Likevel har jeg fått masse energi, så det er den perfekte kombinasjonen!"

hyppige toalettbesøk
ashwagandha
energi

Vedlikeholder utholdenhet & Fysisk styrke

I tillegg til muskelstyrke, antyder forskning at Ashwagandha kan støtte opp om atletisk ytelse og utholdenhet. En studie fra 2015 viste at Ashwagandha-ekstrakt støtter opp om utholdenhet hos 50 sunne atletiske voksne.

Bidrar til en sunn hjertefunksjon

Mens nyere studier viser at bruken av Ashwagandha i atletisk ytelse og utvinning, viser en studie også at det er gunstig for å støtte kardiorespiratorisk ytelse og fysisk ytelse gjennom og at det bidrar til en god normal forbrenning ved topp intensiv trening.

Vedlikeholder immunsystemet

Det finnes sterke indikatorer for at Ashwagandha Forte generelt vedlikeholder kroppens immunforsvar. Kombinasjonen av Vitamin B12, Vitamin D og Magnesium, sammen med roten til Ashwagandha-planten, utgjør en kombinasjon som dekker mangler som vi finner i manges kosthold.

Støtter hukommelse og kognitiv funksjon

Ashwagandha har vist seg å vedlikeholde hukommelsen, støtte konsentrasjon, kognitive funksjoner, reaksjonsevne og evne til å behandle informasjon raskt, hos friske individer. Forbedring av hukommelse og kognitiv funksjon svekkes i løpet av livet, nyere forskning viser at Ashwagandha kan være hjelpsomt for å vedlikeholde hukommelsen samt å støtte, konsentrasjon, oppmerksomhet og evnen til å behandle informasjon raskt.

Ivaretar livskvalitet

Ashwagandha brukes tradisjonelt til å mestre stress. Studier har vist at Ashwagandha-ekstrakt effektivt ivaretar individets motstand mot stress og støtter mange av kroppens normale funksjoner, noe som følgelig forbedrer egenvurdert livskvalitet hos de spurte.

Bidrar til bedre utholdenhet og ytelse

Atletisk ytelse og utholdenhet, så vel som åndedrett og blodsirkulasjon kan vedlikeholdes og holdes sunne og friske med tilskudd av Ashwagandha, både hos atletiske og ikke-atletiske individer.

Ashwaganda - Hva er det egentlig?

Ashwagandha Forte er utviklet, og produsert i Norge og etterkommer strenge krav fra mattilsynet. Ingrediensene i Ashwagandha Forte er nøye utvalgte og kvalitetssikret.

I kosttilskuddet kombineres ekstrakt fra ashwagandha-roten, med vitamin B12, vitamin D og Magnesium, for en best mulig effekt på helsen.

Med bakgrunn i dokumentert forskning, kliniske studier og egen erfaring, har vi sammen med Optipharma utviklet Ashwagandha Forte. Ashwagandha Forte består av hovedingrediensen Ashwagandha, vitamin B12, vitamin D og Magnesium. 

Årsaken til at vi også har tilsatt 3 aktive ingredienser i tillegg til Ashwagandha, er at dette optimaliserer produktets egenskaper, særlig for nordiske forhold med tanke klima og mørketid.

Vi følger derfor helsemyndighetenes råd om hva vi normalt kan ha godt av å ta som kosttilskudd, i tillegg til vårt normale kosthold. 

Hva inneholder Ashwagandha Forte?

 • Økt stresstoleranse og konsentrasjonsevne.
 • Forbedret kognitiv funksjon, husk og læreevne.
 • Demper nervøsitet.
 • Gir følelsesmessig balanse og generelt velvære.
 • Større fysisk og psykisk overskudd.
 • En roligere og lettere innsovning.
 • Større utholdenhet for muskler og mer kapasitet ved fysisk belastning.
 • Forbedrer blodsirkulasjon og venesirkulasjon.
 • Forbedrer seksuell funksjon hos både kvinneer og menn.
 • Virker vanndrivende.
 • Demper betennelser og virker smertestillende.
 • Tilfører kroppen antioksidanter.
 • Reduserer tretthet og utmattelse.
 • Bidrar til elektrolyttbalansen.
 • Gir en normal energiomsetning.
 • Bidrar til nervesystemets normale funksjon.
 • Bidrar til normal muskelfunksjon.
 • Bidrar til normal proteinsyntese.
 • Bidrar til normal psykologisk funksjon.
 • Opprettholder normale knokler.
 • Bidrar til å opprettholde normale tenner
 • Spiller en rolle i celledelingsprosessen.
 • Bidrar til normalt opptak/utnyttelse av kalsium og fosfor.
 • Bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet.        
 • Opprettholder normale knokler.       
 • Bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
 • Bidrar til å opprettholde normale tenner.        
 • Bidrar til immunsystemets normale funksjon.   
 • Spiller en rolle i celledelingsprosessen.
 • Bidrar til normal energiomsetning.  
 • Bidrar til nervesystemets normale funksjon.   
 • Bidrar til normal homocysteinomsetning.      
 • Bidrar til normal psykologisk funksjon.       
 • Bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer.        
 • Opprettholder immunsystemets normale funksjon.
 • Reduserer tretthet og utmattelse.    
 • Spiller en rolle i celledelingsprosessen.    
ashwagandha
stress

Reduserer stress, angst og uro

sleep

Enklere innsovning og bedre søvnkvalitet

memory

Bedre hukommelse og kognitiv funksjon

immunsystem (1)

Mer effektivt immunforsvar

Generelt forbedret livskvalitet

restitusjon

Økt muskelstyrke og raskere restitusjon

performance

Bidrar til ytelse og utholdenhet

godt humør

Bidrar til bedre humør

Healthy heart

Bidrar til en sunn hjertefunksjon

Gir fordeler for rynker, hud og hår

woman

Økt seksuell funksjon for kvinner

Forbedret mannlig fruktbarhet

Ashwagandha Forte er norskprodusert og produsert etter strenge regler fra mattilsynet. 

Vi har gratis og rask frakt i hele Norge. Pakkene leveres direkte i postkassen, slik at du kun trenger å gå i postkassen. 

Hos oss har du ingen bindingstid, i tillegg til at første prøvepakke er helt GRATIS! Dermed har du ingenting å tape på å teste ut Ashwagandha Forte.

Made-in-norway-red (2)

Produsert i Norge

Etter strenge krav fra Mattilsynet

Ingen Bindingstid​

14 dagers angrerett på første forsendelse

Gratis og Rask Frakt

Levert rett hjem til din postkasse

Ragnhild
ashwagandha

Ashwagandha har en trygg brukshistorie

I kosttilskuddet kombineres ekstrakt fra ashwagandha-roten, med vitamin B12, vitamin D og Magnesium, for en best mulig langvarig effekt på helsen.

Ashwagandha har en trygg brukshistorie og lange tradisjoner som i dag støttes av kliniske studier. Kombinasjonen av Ashwagandha, Vitamin B12, Vitamin D, samt Magnesium gjør Ashwagandha Forte til et kosttilskudd som gir en forbedret hjernefunksjon og hukommelse. I Asia har de brukt Ashawagandha for å bevare den kognitive funksjonen i mer enn 3000 år, men i Norge har vi ikke fått øynene opp for dette kosttilskuddet før de siste årene.

Ashwagandha Forte er basert på forskning, studier og vitenskapelig dokumentasjon fastholdt i EFSA-registrerte utsagn.

Ashwagandha Forte er ikke et multivitaminprodukt men med kombinasjonen Ashwagandha, vitamin D3, vitamin B12 og Magnesium gjør at produktet passer for alle voksne personer.

De fleste voksne vil finne helseeffekter hvor Ashwagandha Forte kan bidra positivt.

Vær varsom:

Produktet skal ikke brukes om man har hypertyreose (overaktiv skjoldbruskkjertel/ høyt stoffskifte (gjelder ikke for lavt stoffskifte), er gravid og/eller ammende. 

Anbefalt daglig inntak er 1 tablett (kan dobles ved behov). Inntak utover dette bør ikke overskrides.

Klinisk trygg vanlig daglig dosering er 300mg til 4 000 mg per dag, alt etter hvilken effekt som er ønskelig. 

 

Er du usikker i forhold til å kombinere Ashwagndha Forte og konkrete sykdommer/medisiner anbefaler vi at du samråder deg med din fastlege.

Ashwagandha Forte er glutenfri, gmo-fri og sukkerfri.  Kan tas av vegetarianere.

Ashwagandha Forte er utviklet i samarbeid med Optipharma i Drøbak hvor også produksjonen foregår.

Opthipharma ble etablert i 2010 og har siden den gang utviklet mange anerkjente produkter innen helsekost. Optipharma er en kunnskapsrik, profesjonell og effektiv aktør, som produserer Ashwagandha Forte for oss.

Med over 24 års erfaring i utvikling, testing og produksjon av kosttilskudd og helsekost, er den norske produsenten Optipharma en god støttespiller og partner. 

Ett av våre viktigste kriterier for valget av produsent, er at produktet skal produseres i Norge, slik at produsent har god erfaring med kravene og følger regelverket til Mattilsynet og andre forskrifter. Dette innebærer bl.a. regler for produktene, merking og markedsføring.

Optipharma følger de vanlige reglene for matproduksjon og fremstilling av kosttilskudd og helsekost, for en sikker produksjon og et bra produkt for deg.

Det avhenger av deg og din kropp. Vi anbefaler alle til å starte med en tablett på kvelden de første 3 ukene, gjerne til kvelds med mat og drikke. Deretter kan man teste en på morgenen også, for å se hvordan de neste ukene blir. Husk at det varierer mye på hvor raskt hver enkelt oppnår ønsket effekt, slik at det blir litt «jobbing» med å prøve seg litt frem på hva som passer deg best for å oppnå ønsket resultat.

Produsenten av urten Ashwagandha gjennomfører pestesid analyse for å avdekke «urenheter» og «tungmetaller» i roten, slik at vi alltid er sikre på at ingrediensene er av beste kvalitet og trygg for våre kunder. 

På grunn av økt popularitet og etterspørsel er det viktig at produktet er kontrollert med hensyn på virkestoff, tungmetaller, sprøytemidler og mikrobiologisk forurensing.

Ashwagandha blir ansett som et trygt produkt og den ble lovlig å bruke i Norge av legemiddelverket i 2019. Da har det produktet hatt en grundig farmakologisk vurdering.

Det varierer fra person til person. Noen får umiddelbar effekt mens andre trenger uker og måneder før de merker noe. Etter 3 måneder bør de fleste merke en god effekt, selv om den også kan forsterke seg etter 3 måneder. Mange som har stoppet å ta Ashwagandha Forte etter noen måneder merker først da at de faktisk har hatt god effekt av Ashwagandha Forte, og starter derfor opp igjen.

Det ble ikke registrert/fastsatt noen bivirkninger i Norge i forbindelse med at Ashwagandha ble tatt av urtelisten i Norge. 

Ikke alle reagerer likt på alt, noen kan ha kryssallergier osv., så noen tilbakemeldinger på uønskede bivirkninger vil desverre alltid forekomme. Heldigvis er disse meget få i forhold til det antall som inntar Ashwagandha daglig. 

Størrelsen på dosen av daglig inntak spiller også inn. Vi anbefaler max 600 mg. pr. dag, men regnes som klinisk trygg med en vanlig daglig dosering mellom 300mg til 4 000 mg per dag. 

De vanligste bivirkningene er: 

 • Trøtthet som normalt dukker opp i starten men går over etter noen dager. Skulle trøttheten ikke gå over så inntar man Ashwagandha Forte på kvelden istedenfor på morgenen/dagtid. 
 • Noen opplever ubehag i magen og/eller sure oppstøt/»brennende» hals. 

Vær varsom:

Produktet skal ikke brukes om man har hypertyreose (overaktiv skjoldbruskkjertel/ høyt stoffskifte (gjelder ikke for lavt stoffskifte)), er gravid og/eller ammende. 

Er du usikker i forhold til å kombinere Ashwagandha Forte og konkrete sykdommer/medisiner anbefaler vi at du samråder deg med din fastlege.

Ashwagandha Forte er glutenfri, gmo-fri og sukkerfri.  Kan tas av vegetarianere.

Nå kan du prøve Ashwagandha Forte GRATIS* i 30 dager!

Vi har gleden av å invitere deg til å prøve Ashwagandha Forte! Tilbudet varer kun i en begrenset periode, og en gang pr. husstand. Du får hele 30 dagers forbruk GRATIS*, trygt og raskt levert rett til hjem i din postkasse. Det er ingen forskuddsbetaling, bindingstid eller kjøpsforpliktelse, du behøver bare å gi oss beskjed når du ikke ønsker automatiske leveringer. For at du trygt skal kunne vurdere produktet har du selvsagt også 14 dagers ubetinget reklamasjonsrett på første forsendelse.

Ashwagandha Forte

Nå har du sjansen til å få den første pakken helt kostnadsfritt.

Ikke la denne sjansen gå fra deg!

ashwagandha
Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks