Ragnhild (76) fikk en ny hverdag

Etter mange urolige og søvnløse netter fant Ragnhild redningen i Ashwagandha Forte

Etter mange urolige og søvnløse netter fant Ragnhild redningen i Ashwagandha Forte.

Ragnhild (76) fikk en helt ny og stressfri hverdag

Nesten 50% av alle nordmenn over 65 år har problemer med uro som gir lite og dårligere søvn. Det er flere årsaker til at søvnproblemer oppstår, og uro og stress er dessverre to vanlige årsaker. Det er mer vanlig med uro på kveldstid enn vi tror, og på søvnsenteret i Bergen spør de alltid pasientene om de opplever uro ved leggetid, da det viser seg at det som regel er dette som er årsaken til den dårlige søvnen.

Som en konsekvens av mindre søvn øker faren for fedme, hjertesykdommer og infeksjoner. Det er også et kjent faktum at du er mindre produktiv på jobb ved lite søvn, i tillegg til at det også øker risikoen for å bli deprimert.

Kilde: NHI og forskning.no

- Tenk at det kunne være en så enkel løsning!

Ragnhild (76) år var så frustrert over lite søvn, at hun ikke visste hvor hun skulle gjøre av seg. Hun har nå opplevd at Ashwagandha Forte har gitt henne hverdagen tilbake.

-Jeg kunne være trøtt, men når jeg la meg var jeg lys våken igjen. Det var så frustrerende, og når jeg fant annonsen for Ashwagandha Forte på Facebook kl 3 på natta, tenkte jeg at jeg ikke hadde noe å tape på det. Jeg kan nå legge meg og sove som en stein til morgenen, det er helt utrolig!

Ragnhild liker å stelle i hagen og styre på kjøkkenet, men det har ikke vært så lett når energien ikke har vært til stede. Nå som hun har begynt på Ashwagandha Forte kan hun igjen ta opp hobbyen, og nattesøvnen er ikke lenger noe tema.

Ragnhild ble stressfri

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ashwagandha Stress

Slik kan du også få mindre uro i kroppen

-Jeg fikk alltid med meg den siste nyhetssendingen før midnatt før, men nå sovner jeg før den starter. Det er deilig å omsider få den nødvendige mengden søvn! Jeg har anbefalt Ashwagandha Forte til alle venner og familien, da flere jeg kjenner har et evig tankekjør når de skal legge seg.

Ikke fortsett et liv med uro og andre fysiske utfordringer, når de ikke trenger det. Prøv Ashwagandha Forte gratis i 30 dager.

 

Mindre uro

Bedre helse

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks