Si god natt til søvnproblemer og vannlating

Prøv tabletten mot nattkramper og vannlating som alle snakker om

Les hva brukere av Ashwagandha Forte sier:

Jeg gir aldri opp, og jeg hadde bestemt meg for å finne en løsning på nattkrampene. Dette ble rett og slett uholdbart i lengden. 

Jeg tar 1 tablett morgen og 1 tablett hver kveld, og har ikke antydninger til kramper om natta lenger. Det er helt utrolig at disse tablettene kan gjøre at jeg har fått livet mitt tilbake! En ting er krampene, de er ille nok, men jeg har fått en innvendig ro jeg aldri tidligere har kjent på. Helt fantastisk! 

Brit Maria ble kvitt nattkrampene

Brit Maria (64)

Allerede etter to måneder etter jeg begynte med å spise dette hver dag, begynte jeg å sove sammenhengende gjennom hele natten. Dette har vært svært uvanlig for meg, i over 10 år. Nå har det blitt den nye hverdagen, og jeg er veldig takknemlig!

Jeg merker tydelig at jeg sover bedre på natta, og at søvnkvaliteten er blitt mye bedre. Nå våkner jeg ofte klar og uthvilt før klokken ringer om morgenen, og det å kunne slippe å gå på toalettet om natten er helt fantastisk. Med bedre netter blir dagene uten tvil bedre også!

Einar, Ashwagandha

Einar Bjørn (68)

Undersøkelser viser at nær 50 % av alle over 50 år sliter med nattkramper

Leggkramper er smertefulle sammentrekninger i leggmuskulaturen som vanligvis oppstår om natten. Det finnes mange råd om behandling, men ingen tiltak fremstår som spesielt nyttige. 

Foruten smerter, forstyrrer leggkrampene nattesøvnen, og nesten 50 % av alle nordmenn sliter med nattkramper. Det er vitenskapelig bevist at ingrediensene i Ashwagandha Forte motvirker nattkramper og stress, som er to av de vanligste årsakene til søvnproblemer.

– Få mindre nattkramper
– Bli kvitt stress og uro
– Få tilbake den gode søvnen

Nyere forskning avslører det som kan være løsningen på et under-kommunisert problem

Resultatet fra det gjennomførte studiet viste at hele 72% av de som hadde fått Ashwagandha hadde forbedret søvnen markant. Av de som hadde inntatt placebo tabletter kunne 29 % rapportere om marginal bedring i den sammenhengende søvnen.

Forskerne konkluderte med at det gir en signifikant forbedring i den sammenhengende søvnkvaliteten ved inntak av anbefalt mengde Ashwaganda hver dag.

Dette kan bli din løsning også!

Nature Pharma Norge feirer alle de positive tilbakemeldingene og den nye forskningen med å invitere deg til å prøve Ahwagandha Forte gratis og uforpliktende i hele 30 dager. Ikke fortsett med å stå opp hver eneste natt for å besøke toalettet, når du ikke må. Prøv Ashwagandha Forte i dag!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!