Slik får Vibeke (50) maks ut av treningen

Vibeke (50) knakk endelig koden.

Ønsker du en raskere effekt av treningen?

I timene etter at du har vært aktiv, og opp mot et døgn etter aktivitet, synker blodtrykket markant sammenlignet med vanlig blodtrykk i hvile. Forbrenningen holder seg også høyere i timene etter aktivitet. Den økte forbrenningen er avhengig av hvor hard aktiviteten har vært, og kan merkes det nærmeste døgnet etter aktivitet. Regelmessig fysisk aktivitet har også en positiv effekt på fordøyelsen.

Fysisk aktivitet har også umiddelbare positive effekter på hjernen, som blant annet medfører økt oppmerksomhet, positiv effekt på følelsesregulering, bedret hukommelse, problemløsning, planlegging og organisering av hverdagen. I tillegg kan fysisk aktivitet bidra til reduksjon av lettere grader av depresjon og angst, og forbedre søvnkvalitet.

Kilde: Helsenorge

Vibeke (50) knakk koden

Vibeke (50) har alltid vært glad i å trene, og det er viktig for henne å komme seg ut for å jogge hver dag. Derfor var det med entusiasme at hun forsøkte Ashwagandha Forte for flere år siden. Kunne dette kosttilskuddet virkelig hjelpe henne å trene med en høyere intensitet, samt å få ro når hun trengte det?

-Jeg bruker ingen medisiner, og har hatt problemer med å finne roen på kveldene. 3 uker etter jeg begynte å ta Ashwagandha Forte spurte min faste hudpleier meg om hva jeg hadde gjort. Hun kunne se endringen på hele meg. Det var ikke lenger tvil om at dette fungerer!

Jeg sluttet på de i noen dager for å teste om de virkelig fungerte. Det var ingen tvil – Ashwagandha Forte var grunnen til at jeg hadde alt overskuddet og at jeg kunne roe meg ned når jeg trengte det. 

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ashwagandha Stress

Trenger energien Ashwagandha gir

Vibeke forteller at hun nå ikke tør å kutte ut Ashwagandha Forte, fordi hun nå kan finne roen og få en balanse i kroppen. I tillegg trenger hun all energien hun får fra Ashwagandha Forte. 

-Det er ikke aktuelt å gå en dag uten trening. Jeg har sett hvor viktig det er å være fysisk aktiv i hverdagen, og hva som skjer når vi ikke er det. Men tidligere klarte jeg ikke å finne roen i kroppen etter treningen. Det blir vanskelig på kvelden når jeg bare ønsker å slappe av. Ashwagandha Forte kombinert med trening føler jeg gir meg en dobbel effekt. 

Jeg anbefaler Ashwagandha Forte til alle som ønsker energi, samtidig som ønsket om å finne balanse i livet. 

Mindre stress

Mer energi

Få energi og balanse i livet nå - Prøv GRATIS i dag!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks