Slik fikk Gerd(87) energien tilbake

Energi-natur

Stress og bekymringer gikk hardt utover energinivået

I mange år slet Gerd (87) med lite energi og det ble veldig slitsomt i hverdagen. Nesten alle sliter vi med å være overtrøtt eller overarbeidet fra tid til annen. Slike episoder med forbigående tretthet har vanligvis en påviselig grunn og opplagte tiltak som bedrer tilstanden. Kronisk tretthet på den annen side varer lengre og er dypere. Det er en nesten konstant følelse av slitenhet som bygger seg opp over tid og som tapper deg for energi og mental kapasitet. Tretthet på dette nivået påvirker både din følelsesmessige og psykologiske tilstand. Det er flere ting som kan gjøre at man føler seg trett og slapp. Hvis hverdagen er travel eller krevende, er det helt naturlig å føle seg trett og sliten. Og det er nok den vanligste grunnen til å føle seg sliten, en naturlig reaksjon på stress og belastninger i hverdagen.

Kilde: Norsk Helseinformatikk

Vennene mine vil vite hemmeligheten

Gerd (87) har alltid vært glad i å gå lange turer, men har slitt med lite energi og tette bihuler i lang tid. Hun fikk energien tilbake etter bare noen uker med Ashwagandha Forte, og etter bihuleoperasjonen var hun veldig overrasket over hvor raskt hun kom seg på bena igjen. Vennene mine har spurt meg hva hemmeligheten til den raske bedringen var, og hun er ikke i tvil om at svaret er Ashwagandha Forte.

-Jeg slet med lite energi og orket ikke lenger de lange turene som jeg alltid har vært så glad i. Det var derfor jeg bestilte Ashwagandha Forte, og jeg tenkte at jeg ikke hadde noe å tape på å prøve. Etter noen uker var det som om jeg hadde skrudd tiden tilbake, og plutselig hadde jeg masse energi igjen. Nå har jeg så mye energi at venner og familie kan spøke med at jeg kan danse tango med rullatoren!

Gerd-2-Ashwagandha

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ashwagandha Stress

Få energien tilbake idag

Gerd har alltid vært ei aktiv dame, og hun sier hun har vært heldig som har hatt en flott helse i alle år. Men da energien forsvant følte Gerd at hverdagen ble vanskeligere, og hun følte at kroppen ikke lenger spilte på lag med henne. Hun savnet energien til å gå turer med familien i fjellet.

– Jeg har alltid gått på tur med hele familien i fjellet og det har vært en viktig familietradisjon. Endelig kan jeg bli med på disse turene igjen! Naturen er viktig for meg, og det har vært vanskelig når energien i kroppen ikke har vært tilstede. Jeg er så fornøyd at jeg har anbefalt Ashwagandha til venner og familie. 

Ikke fortsett med et liv med lite energi når det kan finnes en enkel løsning. Prøv Ashwagandha gratis i 30 dager i dag.

Mer energi

Bedre helse

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks

Kilder: