Vibeke(62) fikk endelig kontroll på stresset

Vibeke fikk et nytt liv etter hun begynte på Ashwagandha Forte.

Vibeke fikk et nytt liv etter hun begynte på Ashwagandha Forte.

Stress har blitt en folkeplage

Det er vanlig å være stresset i dagens samfunn, og det er vanskelig å komme unna all stress i hverdagen. Stress i seg selv gjør oss ikke syke, men stress som blir for intenst eller pågår over for lang tid, kan bli en belastning. Stress påvirker hele kroppen både fysisk og psykisk. Når vi er stresset prioriterer ikke kroppen immunsystemet, som gjør at vi lettere kan få infeksjonssykdommer. 

Studier utført viser at stress over lang tid kan være direkte skadelig for helsen. Effekten av stress synes å bli formidlet via langvarig aktivering av stresshormoner. Studier viser at mennesker som opplever mye stress, har økt risiko for hjertekarsykdommer. Stress er også sterkt forbundet med ulike fordøyelsesplager og sykdommer. 

Kilde: Norsk Helseinformatikk

- Det er som en bryter som går på!

– Jeg merker det med en gang hvis jeg har glemt å ta Ashwagandha Forte. Når jeg husker å ta det, gir det meg umiddelbart ro i kroppen, og det er som å skru på en bryter med godt humør! Jeg får høre av venner at det er uvant å se meg så stressfri. Likevel har jeg fått masse energi, så det er den perfekte kombinasjonen!

I mange år slet Vibeke med at hun ikke klarte å senke skuldrene og finne roen. Hun klarte aldri å slappe av når hun hadde fri, og hun sov ofte dårlig om nettene som følge av stresset i hverdagen. 

– Det var først etter å ha begynt på Ashwagandha Forte at jeg fikk full kontroll på stresset, og det at jeg har fått et utrolig godt humør er nok en bonus ved å ta dette flotte produktet. 

Ashwagandha var redningen for Vibeke

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ashwagandha Stress

Ta tilbake hverdagen du også

Vibeke er ei sosial dame som har en hektisk jobbhverdag. Hun ønsket å klare å slappe av når helgen endelig kom, og nå kan hun endelig senke skuldrene.

– Jeg kan ikke få snakket varmt nok om Ashwagandha Forte. Det har endret hele livet mitt, og jeg har bedt venner og familie teste dette for å kjenne på virkningen selv. Jeg stresser nesten ikke, sover bedre og har fått en veldig bra konsentrasjon. 

Ikke fortsett med et liv med stress og uro når det kan finnes en enkel løsning. Prøv Ashwagandha Forte gratis i 30 dager i dag.

Mindre stress

Bedre helse

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks