Ashwagandha spørsmål og svar

Ashwagandha har blitt benyttet i årtusener, for å gi kraft, balanse og harmoni.

Hva er Ashwagandha Forte?

Ashwagandha Forte er utviklet og produsert i Norge og er et kosttilskudd med virkestoffer som er optimalisert for å gi god fysisk helse og mental balanse. I kosttilskuddet kombineres ekstrakt fra ashwagandha-roten, med vitamin B12, vitamin D og Magnesium, for en best mulig effekt på helsen.

Ashwagandha har blitt benyttet i årtusener, for å gi kraft, balanse og harmoni. Nye studier bekrefter bruken og antyder at Ashwagandha kan bidra til økt toleranse for stress, bedre fysisk og mental kapasitet, samt emosjonell balanse og lettere innsovning.

Ashwagandha Forte inneholder ingen allergener og er glutenfri, laktosefri, gmo-fri og sukkerfri.  Kan tas av vegetarianere.

Hvem passer Ashwagandha Forte for?

Ashwagandha Forte er en kombinasjon av Ashwagandha, vitamin D3, vitamin B12 og Magnesium, som gjør at produktet passer for alle voksne personer. De fleste voksne vil finne helseeffekter hvor Ashwagandha Forte kan bidra positivt. Produktet skal ikke brukes om man har hypertyreose (overaktiv skjoldbruskkjertel/ høyt stoffskifte (gjelder ikke for lavt stoffskifte), er gravid og/eller ammende. Anbefalt daglig inntak er 1 tablett (kan dobles ved behov). Inntak utover dette bør ikke overskrides.

Er du usikker i forhold til å kombinere Ashwagndha Forte og konkrete sykdommer/medisiner anbefaler vi at du samråder deg med din fastlege.

Har Ashwagandha Forte noen bivirkninger?

Det ble ikke registrert/fastsatt noen bivirkninger i Norge i forbindelse med at Ashwagandha Forte ble tatt av urtelisten i Norge.  Noen få har meldt inn at trøtthet kan dukke opp i starten, men går over etter noen dager. Skulle trøttheten ikke gå over så inntar man Ashwagandha Forte på kvelden istedenfor på morgenen/dagtid. Noen få kan oppleve ubehag i magen og/eller sure oppstøt/»brennende» hals. Men dette er ofte forbigående, og ikke unaturlig ved oppstart av helsekostpreparater. 

Er Ashwagandha Forte trygt?

Produsenten av urten Ashwagandha gjennomfører pestesid analyse for å avdekke «urenheter» og «tungmetaller» i roten, slik at vi alltid er sikre på at ingrediensene er av beste kvalitet og trygg for våre kunder.  På grunn av økt popularitet og etterspørsel er det viktig at produktet er kontrollert med hensyn på virkestoff, tungmetaller, sprøytemidler og mikrobiologisk forurensing. Ashwagandha blir ansett som et trygt produkt og den ble lovlig å bruke i Norge av legemiddelverket i 2019. Da har det produktet hatt en grundig farmakologisk vurdering.

Hvor lang tid tar det før jeg merker effekten?

Det varierer fra person til person. Noen får umiddelbar effekt mens andre trenger uker og måneder før de merker noe. Etter 3 måneder bør de fleste merke en god effekt, selv om den også kan forsterke seg etter 3 måneder. Mange som har stoppet å ta Ashwagandha Forte etter noen måneder merker først da at de faktisk har hatt god effekt av Ashwagandha Forte, og starter derfor opp igjen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ashwagandha Stress
Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks