Ashwagandha Forte tar Norge med storm

Ashwagandha

Ashwagandha Forte med Vitamin B 12, Vitamin D og Magnesium.

For å gi deg maksimalt utbytte av Ashwagandha har vi også tilsatt de viktige vitaminene B12, Magnesium og Vitamin D. Disse bidrar sammen til bedre hukommelse, kognisjon, energi, forbrenning, nervesystem, benbygning og normal celledeling. I tradisjonell naturmedisin har Ashwagandha-roten blitt brukt nettopp fordi den beskytter nervesystemet, motvirker stress og hjelper med å bevare en mental helse.

Ashwagandha har en trygg brukshistorie og lange tradisjoner som i dag støttes av kliniske studier. 

Kombinasjonen av Ashwagandha, Vitamin B12, Vitamin D, samt Magnesium gjør Ashwagandha Forte til et kosttilskudd som gir en forbedret hjernefunksjon og hukommelse.

I Asia har de brukt Ashawagandha for å bevare den kognitive funksjonen i mer enn 3000 år, men i Norge har vi ikke fått øynene opp for dette kosttilskuddet før de siste årene.

National Library of Medicine i USA har nå utført en større forskning på Ashwagandha og hvilke virkninger den kan ha på stress og uro.

Det ble utført tester med 2 grupper der den ene gruppen tok daglig anbefalt tilskudd av Ashwagandha og den andre gruppen fikk placebo over 60 dager.

Etter 60 dager viste resultatene interessante funn:

De som hadde fått Ashwagandha hadde merkbart lavere stressnivåer enn de som hadde fått placebo. Ingen negative effekter ble oppdaget i studiet. I tusenvis av år har Ashwagandhas adoptogene egenskaper blitt brukt for å lindre stress og hjelpe til med avslapning. Ashwagandha inneholder en naturlig urt som hjelper til med å modulere frigjøringen av stresshormoner, som igjen gjør at du føler deg mindre stresset.

Det at Ashawaghanda har en positiv innvirkning på stress er ikke noe nytt.

Det som derimot overrasket forskerne var at Ashawagandha bidro til å redusere nivået av kortison, som er det vi kaller «stresshormonet» i kroppen. Dermed kan vi finne en følelse av ro i kroppen lettere. Konklusjonen av studiene er altså at Ashwagandha Forte gir langt flere positive helseeffekter enn først antatt.

Ikke fortsett et liv med uro og andre fysiske utfordringer, når de ikke trenger det. Prøv Ashwagandha Forte gratis i 30 dager.

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Ashwagandha GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Ashwagandha Forte HELT GRATIS* i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Ashwagandha Forte boks